Bli en del av vårt team

Trives du blant tinder og fjell, og ønsker å jobbe og bo i et område med flotte natur- og friluftsopplevelser rett utenfor døren?

Ledig stilling kvalitetssjef

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke folk. Vi kan love spennende utfordringer i et solid meglerforetak i vekst.

Kontakt oss

Om oss

EiendomsMegler 1 Fjellmegleren AS er Hallingdals største eiendomsmegler i over 10 år med kontorer på Geilo, Gol, Hemsedal, Flå, Nesbyen og Ål i Hallingdal, Beitostølen og Fagernes i Valdres. Foretaket omsetter årlig om lag 1200 eiendommer til en verdi av over 4 milliarder kroner. EM1 Fjellmegleren er en av landet ledende selskaper på salg av fritidsboliger og fritid nybygg.

EiendomsMegler1 Fjellmegleren er eiet av Sparebank 1 Hallingdal Valdres som er Hallingdal og Valdres' største finanshus med forretningsområdene bank, forsikring, regnskap og eiendomsmegling. SB1 Hallingdal og Valdres har til sammen ca. 180 ansatte fordelt på kontorer på Beitostølen, Heggenes og Fagernes i Valdres, og på Flå, Nesbyen, Gol, Hemsedal, Ål og Geilo i Hallingdal.

Lønn og betingelser

Ledige stillinger

Gode muligheter for videreutvikling

I et konsern med tre virksomhetsområder vil du alltid møte spennende utfordringer. Det kan for eksempel være gjennom interne stillinger eller prosjektarbeid i Alliansen. Faglig påfyll gjennom kurs, videreutdanning og autorisering er også noe vi oppfordrer til. Du vil møte mange kunnskapsrike og hyggelige kollegaer gjennom godt etablerte nettverk i SpareBank 1, EiendomsMegler 1 og SpareBank 1 Regnskapshuset.

Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Jobb hos oss

Følg med på utviklingen.