Ønsker du å bli en del av Fjellmegler-teamet?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere til våre avdelinger i Hallingdal og Valdres. Ta gjerne kontakt, selv om vi ikke har noen ledige stillinger utlyst akkurat nå.

Send oss noen ord om deg

EM1 Fjellmegleren er en av landet ledende meglerforetak innen salg av fritidsboliger og fritid nybygg.

Våre siste stillingsutlysninger

Vi hører gjerne fra deg

Om du er i gang med meglerstudent, eller allerede har noen års erfaring og besitter meglerbrev, så hører vi gjerne fra deg. For rette vedkommende kan vi tilby spennende utfordringer i et solid meglerforetak i vekst.

Lønn og betingelser

Om EM1 Fjellmegleren

Eiendomsmegler 1 Fjellmegleren AS har til sammen 30 engasjerte ansatte fordelt på flere kontorer i Hallingdal og Valdres. Med vårt engasjement, lokalkunnskap og tilstedeværelse i nærmarkedet har vi i over 10 år vært områdets ledende eiendomsmegler. Årlig omsetter vi ca. 750 - 1000 eiendommer til verdier for ca. 4 milliarder kroner. Vi er en av landet ledende selskaper på salg av fritidsboliger og prosjektsalg fritid.

Selskapet er eiet av Sparebank 1 Hallingdal Valdres som er Hallingdal og Valdres' største finanshus med forretningsområdene bank, forsikring, regnskap og eiendomsmegling og har ca. 200 ansatte. Du finner oss på Beitostølen og Fagernes i Valdres. I Hallingdal er vi på Flå, Nesbyen, Gol, Hemsedal, Ål og Geilo. Vårt salgskontor i Oslo ligger på Skøyen.

Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Jobb hos oss

Følg med på utviklingen.