Ønsker du å bli en del av Fjellmegler-teamet?

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke folk som brenner for megler-yrket.

Kontakt oss

EM1 Fjellmegleren er en av landet ledende meglerforetak innen salg av fritidsboliger og fritid nybygg.

Vi hører gjerne fra deg

Om du er i gang med meglerstudent, eller allerede har noen års erfaring og besitter meglerbrev, så hører vi gjerne fra deg. For rette vedkommende kan vi tilby spennende utfordringer i et solid meglerforetak i vekst.

Lønn og betingelser

Ledige stillinger

No items found.

Om EM1 Fjellmegleren

EiendomsMegler 1 Fjellmegleren AS er Hallingdals største eiendomsmegler i over 10 år med kontorer på Geilo, Gol, Hemsedal, Flå, Nesbyen og Ål i Hallingdal, Beitostølen og Fagernes i Valdres. Foretaket omsetter årlig om lag 1200 eiendommer til en verdi av over 4 milliarder kroner.

EiendomsMegler1 Fjellmegleren er eiet av Sparebank 1 Hallingdal Valdres som er Hallingdal og Valdres' største finanshus med forretningsområdene bank, forsikring, regnskap og eiendomsmegling. SB1 Hallingdal og Valdres har til sammen ca. 180 ansatte fordelt på kontorer på Beitostølen, Heggenes og Fagernes i Valdres, og på Flå, Nesbyen, Gol, Hemsedal, Ål og Geilo i Hallingdal.

Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Jobb hos oss

Følg med på utviklingen.