Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Finansiering

SpareBank 1 Hallingdal Valdres har oppfylt store og små drømmer i over 150 år. Det skal vi fortsette med!

Kunderådgivere fritidseiendom

Vi her for deg som ønsker å realisere drømmen om hytte eller fritidsleilighet i Hallingdal eller Valdres. Kontakt oss når det måtte passe deg best, på dag- eller kveldstid. Ukedag eller helg. Ønsker du rask og smidig respons på din henvendelse, er SpareBank 1 Hallingdal Valdres banken for deg.

Sigurd Kirkebøen

Gjennom gode samtaler vil jeg leite etter de beste løsningene for deg som kunde i dag. Med et godt samarbeid med Fjellmegleren er veien kort til drømmen på fjellet.

Avdelinger

Hemsedal

Pia Alvheim

La meg hjelpe deg med å realisere din fritidsboligdrøm, og skape minner som varer livet ut. Ta kontakt når det måtte passe deg, din drøm fortjener ingen tidsgrenser.

Avdelinger

Ål
Geilo

Alv Kristian Holø

Med lokalkunnskapen i bunn og en lidenskap for å oppfylle dine fjellferieambisjoner, vil jeg sørge for at din vei til fjellhyttedrømmen blir både sømløs og lønnsom.

La meg være din guide til fjellhytteparadiset – Din finansielle reise starter her!

Avdelinger

Beitostølen
Fagernes

Chris Magnetun

Vi vet at visninger og budrunder på fritidsbolig ofte skjer i helger og ferier, Jeg er en del av et team som også jobber når du har fri. Med ekstra god kunnskap og personlig oppfølging sørger jeg for rask respons din henvendelse.

Avdelinger

Gol
Flå & Nesbyen