Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Gode tips til deg som skal selge eiendom

Går du med tanker om å selge din hytte, bolig eller fritidsleilighet? Da kan disse rådene fra eiendomsmegler Helge Berg Enitch være til god hjelp.

Helge Berg Enitch

Fritids- og boligmarkedet er hett om dagen. Mange ønsker seg hytte, fritidsleilighet eller bolig på fjellet, og da er det ekstra viktig at du som selger tenker gjennom hvordan du ønsker at salget av akkurat din eiendom gjennomføres. Her er noen tips til deg som skal selge bolig.

Som selger ønsker du selvfølgelig å oppnå best mulig pris, og da er et godt førsteinntrykk og en god presentasjon av eiendommen viktig for å tiltrekke seg flest mulig interessenter. Her er det flere tiltak du kan gjøre, og i litt forskjellig prisklasse.

Eiendomsmegler Victoria Follesø legger siste hånd på verket førvisning.

Start med en real ryddesjau og fjern alt løst og overflødig slik at eiendommen fremstår ryddig, luftig og minimalistisk.

Husk også å rydde og organisere inne i skap, i boder og ute i hagen.

Å bruke penger på styling og gode bilder er nesten uten unntak vel verdt kostnaden for å oppnå en god salgssum.

Dersom du er usikker på hvilke oppgraderinger som bør gjøres, så rådføre deg med megler på forhånd. Bør du fjerne sprossene, vil uferdige arbeider ødelegger for inntrykket, eller kan behandling av enkelte overflater gjøre at eiendommen appellerer til et bredere marked?

Megler sitter på lang erfaring og kan hjelpe deg med å ta de riktige valgene og gjøre lønnsomme tiltak.

Tilbake til oversikt