Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Endelig tilstede i vest!

EiendomsMegler 1 Fjellmegleren har sammen med SpareBank 1 Hallingdal Valdres, åpnet salgskontor i Bergen for å være nærmere våre kunder i vest.


Med SB1 Hallingdal Valdres og EM1 Fjellmegleren i Bergen har Vestlandet fått bank- og meglertjenester med spisskompetanse på fritidsmarkedet i fjellet. Kontoret har i dag 6 ansatte, hvorav 1 eiendomsmegler og 5 kunderådgivere innen banktjenester, slik at du får god finansielle rådgivning med spesialisering du trenger når du skal selge eller kjøpe fritidseiendom på fjellet.

Salgskontoret i Bergen åpnet i september og er nyest tilskuddet i konsernet. Fra før er det etablert "by-kontor" i Oslo, i tillegg har vi avdelinger følgende steder i Hallingdal og Valdres; Geilo, Ål, Hemsedal, Beitostølen, Fagernes, Gol, Nesbyen og Flå. Herfra dekker vi den populære fjellregionen mellom Oslo og Bergen, med en rekke flotte skidestinasjoner, langrennsområder, turmål og sykkelanlegg.

Salgskontoret i Kronstadparken i Bergen består av en eiendomsmegler og
fem kunderådgivere bank.

Din fjellmegler i Bergen

Eiendomsmegler Vidar Nøttveit bemanner salgskontoret til EM1 Fjellmegleren i Bergen. Han besitter lang erfaring innen eiendomsmegling og prosjektmegling av hytter og fritidseiendom i fjellregionen øst for Bergen. Ta derfor gjerne kontakt om du planlegger salg av hytte, fritidsleilighet eller prosjekt i områder som Eikedalen, Kvamskogen, Voss eller Myrkdalen.

Vidar Nøttveit
Prosjektmegler/Eiendomsmegler
47 485 06 985
Vidar@Em1fjellmegleren.no

Se alle våre meglerkontorer.

Trenger du finansiering?
Ta kontakt med kunderådgivere i SB1 Hallingdal Valdres avd. Bergen.

Tilbake til oversikt