Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Innflytting på et moderne nybygget fritidsprosjekt!

Første byggetrinn på Kikut Alpin Lodge er ferdigstilt, og de første familiene har flyttet inn. Dette har vært en spennende periode for alle involverte. Sammen med takstmann og megler, var prosjektleder og representant fra SkiGeilo Utvikling til stede i overtakelsesuken for å møte kjøperne og være behjelpelige på stedet. Det har vært hyggelig å prate med kjøpere, og det er viktig at de har følt seg ivaretatt og har mulighet til å stille spørsmål.  

«Da overtakelser for salgstrinn 1 ble satt til desember, er det hyggelig å vite at mange også fikk feiret sin første jul i ny fritidsbolig! Flere familier begynte innflyttingen rett etter overtakelsen, som er gøy å se! De har gledet seg til å begynne å bruke området.»
-Knut A. Anfinset, Eiendomsmegler i Fjellmegleren

Det var mange som tilbrakte julen på Kikut Alpin Lodge. Det har vært gledelig å se at folk har benytte seg av området, og skapt nye familieminner gjennom ferien. Enten det har vært turer i alpinbakkene rett utenfor, langrennsturer til en av de mange serveringshyttene for litt påfyll av energi og en god vaffel, eller hyggelige kvelder på det lokale serveringsstedet Kikut Bistro. Fra terrassen kan man se soloppgangen, med nydelig utsikt. Her kan man virkelig nyte det gode livet på fjellet som er kåret til Norway’s Best Ski Resort fjerde år på rad!  

Kikut Alpin Lodge er godt tilrettelagt for aktive familier.

Et moderne fritidsprosjekt
Kikut Alpin Lodge er tilrettelagt for å forenkle livet til aktive familier i høyfjellet. Nybygget har smørelounge med smørebenker for å preppe ski, og utstyr til vedlikehold og reparasjon av sykkel. I fellesarealene er det også ski lockers med skotørker og plass til fire par ski som følger med til hver fritidsleilighet. Da er utstyret tørt og klart til neste skidag! På Kikut har man et hyggelig lite fjellandsbymiljø, hvor blant annet fellesarealene og nærområdet gjør det enkelt å knytte kjennskap til gode naboer.

Ifølge Henrik Erland Morud i Fjellmegleren, er det først og fremst to årsaker til at leilighetene i Kikut Alpin Lodge er en utmerket og trygg investering.

«Prosjektet må kunne omtales som en salgssuksess med hele 52 salg på et år. Jeg har aldri før opplevd et såpass bra trykk på et prosjekt gjennom normale sesongvariasjoner. Kikut Alpin Lodge er et nøye gjennomtenkt prosjekt, med gode løsninger i alle ledd; Planløsninger, fellesområder, kvaliteter, utforming og arkitektur.»
-Henrik E. Morud, Eiendomsmegler i Fjellmegleren

I tillegg mener han at utbyggeren er den andre årsaken.

«SkiGeilo Utvikling er et stabilt selskap, med solide eiere og lang historie på Kikut. De har utviklet fjellandsbyen, og har gjort langt mer enn å bare sette opp fritidsboliger. De har tenkt helhet med hensyn til veier, skianlegg, løypenett og restauranter. I tillegg har leilighetene god standard med god takhøyde, vannbåren varme, store vinduer og gasspeis. Slik skaper de et komplett produkt for de som ønsker det lille ekstra på fjellet.»

Det er også store planer for baseområdet på Kikut, hvor SkiGeilo Utvikling tar steg for steg i å videreutvikle Geilo Fjellandsby for å kontinuerlig drive frem attraksjonskraften i området. I umiddelbar nærhet er det to serveringssteder som er hyggelige samlingspunkt for hyttenaboer og lokale.

«Vi har lagt ned mye arbeid i høy kvalitet og gjennomførte løsninger. Fremover er fokuset å skape flere felles møteplasser for alle i området. At våre gjester velger å bruke sin fritid hos oss er noe vi har stor respekt for.» - Arne Pålgardhaugen, Styreleder i SkiGeilo Utvikling

Neste byggetrinn er snart ferdig, og klart for overtakelse i 2. kvartal. Du kan lese mer om prosjektet på www.kikutalpinlodge.no.

Tilbake til oversikt